Cuma, Ekim 18, 2024

EA Sports FC 25 Ultimate Team Yenilikleri Duyuruldu!

EA Games, FC 25 Ultimate Team yeniliklerini açıkladı. Ağustos ayının sonunda daha detaylı olarak yeniliklerin paylaşılacağı ve ön incelemelerin sunulacağı da söylendi.

Şu an için duyurulan yenilikler, temelde yeni oyunda ne gibi sistemsel değişiklikleri olacağını özetliyor. Yani aslında çok daha fazla değişiklik görmemiz mümkün diyelim ve bahsedilen özelliklere geçelim.

EA Sports FC 25 Ultimate Team ile Neler Gelecek?

Açıklanan listede 5 başlık dikkat çekiyor. Bu başlıkları ayrı ayrı değerlendirmeye alacağız.

Sözleşmelere Son: Oyunda hem futbolcular için hem de teknik direktörler için uygulanan bir sözleşme sistemi vardı. Artık bu sistem kaldırıldı. Oyuncuların her seferinde yeni sözleşme almasına gerek kalmayacak. Oyunda işleyiş biraz daha hızlanmış olacak.

Kaleci Hareketleri için Sınır: Ultimate Team için kaleci hareketlerinde de bir sınırlama durumu söz konusu. Kalecilerin manuel hareket ettirme özelliği sınırlanıyor. Kaleci artık tek yönde 1-2 manuel adım hareketi yapabilecek. Peşi sıra manuel hareket yaptırmak mümkün olmayacak.

EA Sports FC 25 Ultimate Team Yenilikleri

SBC Depolama: Takasa kapalı olan kopya oyuncular özelliğinde depolama sistemi devreye alınmış. 100 taneye kadar takasa kapalı olan kopya oyuncuyu depolayabileceksiniz. SBC’de kadro kurma görevinde de yine bu oyuncuları doğrudan çağırmanız mümkün olacak.

BENZER:  Assasin's Creed Mirage Ücretsiz Güncelleme Detayları!

Division Rivals Sistemi için Güncelleme: Division Rivals yani ana sistemde bir güncelleme söz konusu olacak. Yeni oyunda küme düşme özelliği yeniden getiriliyor. Eğer üst üste yenilgi aldığınız bir lig içerisindeyseniz küme düşeceksiniz. Böylece size daha uygun olan rakiplerle karşılaşmanız mümkün olacak. Ayrıca ödül sisteminde de bir yenileme söz konusu olacak. Ödül sisteminde galibiyet sayıları değil de puanlar sayılacak. Haftalık ödül ilerlemesinde galibiyet için 3 puan, beraberlik için ise 1 puan almış olarak gözükeceksiniz.

Şimdilik EA Sports FC 25 Ultimate Team için gelecek yenilikler böyle sıralandı. Bu yeniliklerin dışında Ağustos ayında yapılacak duyuruyla beraber daha birçok yeniliğin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Yapılan değişiklikler yeterli olur mu orasını kullanıcılar söyleyecek. Yapım yine kendini tekrar ediyor eleştirileriyle karşı karşıya gelebilir.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler