Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün Betası İlk Önce Playstation’a Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call Of Duty: Modern Warfare 3 Betası’nın ilk önce Playstation’a gelme olasılığı yüksek. Activision, geçtiğimiz günlerde Call Of Duty: Modern Warfare serisinin devam oyunu Modern Warfare 3’ü duyurmuştu.

Oyunun duyurulmasıyla beraber Activision, oyunun hikayesi içinde bazı fragmanlar yayınlamıştı. Şirketin normalde art arda Modern Warfare serisini çıkarmak gibi bir niyeti yoktu. Ancak geçen sene çıkardıkları Modern Warfare 2 satışlar ve popülarite anlamına iyi gidince böyle bir karar aldılar.

cod 3 1

Öyle ki Modern Warfare 2 çıkmasından sadece 3 gün çıkmasına rağmen 800 Milyon $ hasılat elde etmeyi başarmıştı. Bu rakamlar oyunun satışları anlamında çok iyi rakamlar olmuştu. Hatta Activision bu satışlar ile rekor kırmıştı. Modern Warfare 2, 10.gününde 1 Milyar $ hasılat yapmıştı. Bu rekor önceden 15 günde 1 Milyon $ hasılat ile Black Ops  2’de bulunuyordu. Şimdi ise Call Of Duty: Modern Warfare 3 hakkında bir iddia var. İddiaya göre oyunun betası ilk önce Plasytation’a gelecek.

Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün Betası İlk Olarak Playstation’a Mı Gelecek ?

Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün Betasının ilk başta Playstation’a gelmesi iddiası bir videoyla başladı. İddiaya göre Activision, bu oyun için Playstation ile bir sözleşme imzalamış. Bu videonun kaynağı ise Playstation’un Arapça kanalından geliyor.

cod 2 1

İddiaya göre bu videoda ise oyunun Betasının bir platforma çıktığı gibi orada 5 gün duracağı sonra başka platformlara çıkacağı konuşuluyor. Oyunu Beta sürecinde oynamanız için oyun Erken Erişimdeyken almanız gerekiyor. Call Of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım’da PS 5, PS 4, Xbox Series S/X, Xbox One ve PC için 70$ etiket fiyatıyla çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler