Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty Vanguard için Yeni Bir Fragman Daha Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

FPS ya da savaş temalı oyunlar içerisinde bu yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan Call of Duty Vanguard, finale adım adım yaklaşıyor. Oyunun çıkış yapmasına 1 aydan daha az bir süre kaldı.

Tabii ki hem geliştirici firma hem de yayıncı Activision bu süreyi boş geçmiyor. Yeni oyun için sürekli paylaşımlar gelmeye de devam ediyor. En son hikaye modu için yeni bir fragmanın yayınlandığı açıklandı. Hem de ne fragman!

Call of Duty Vanguard için Hikaye Modunu Gösteren Fragman

2.Dünya Savaşı temalı olacak olan yapımda, hikayenin nasıl işleneceği ve oyunun atmosferinin nasıl yansıtılacağını net olarak görüyoruz. Kıran kırana bir mücadele mi arasınız yoksa it dalaşına girmiş uçaklar mı arasınız?

Görünen o ki Call of Duty Vanguard yapımında bunların hepsini göreceğiz. Savaşın ne kadar iyi yansıtılacağı ve oyunun ne kadar başarılı olacağına ise şu an karar vermek mümkün değil.

Zaten oyun 5 Kasım’da yayınlanacak. Hem konsollar hem de bilgisayarlar için gelecek. Sonra oyunu bir oynayalım, inceleme notlarına bakalım ve asıl yorumu o zaman yapalım. Şimdi sizi fragmanla baş başa bırakıyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler