Perşembe, Nisan 25, 2024

FIFA Serisinin Adının Nasıl Değişeceği Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok oynanan futbol oyunlarından biri olan FIFA için geçtiğimiz günlerde ilginç bir açıklama gelmişti. EA Games tarafından yapılan açıklamada serinin yeniden adlandırılmasının gündemde olduğu konuşuluyordu. FIFA ile isim konusunda yapılan anlaşma için bir yenileme olmayacağı ve ismin tamamen değişeceği iddiası da vardı.

Bir yandan yeni adlandırma çalışması için hamlelerin yapılması bir yandan da FIFA ile anlaşmanın devam etmeyeceği iddialarından sonra şimdi ise oyunun yeni adı için detaylar ortaya çıktı.

Kaçırmayın: Python Artık en Popüler Programlama Dili

Seri EA Sports FC Olarak Yoluna Devam Edebilir

7 Ekim tarihinde gelen ilk açıklamadan sonra, oyunun yeni adı için ilk iddia da gelmiş oldu. Buna göre serinin adı EA Sports FC olarak devam edecek.

EA Sports FC

2022 yılını da geçirdikten sonra FIFA adı için yapılan anlaşma zaten son bulacak. İddialara bakacak olursak, FIFA 2023 serisini ise görmeyeceğiz. 2022 yılının sonu gelmeden, yeni isim olan EA Sports FC duyurulacak ve bundan sonra da seri böyle devam edecek deniyor.

Henüz resmi bir açıklamanın olmaması da şimdilik iddiaların netlik kazanmasını beklememiz gerektiğini gösteriyor. İsim konusunda nasıl bir radikal değişiklik olacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler