Cuma, Nisan 19, 2024

Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision, Call of Duty: Vanguard‘ı resmen duyurdu. Dünya çapındaki tanıtım 19 Ağustos TSİ 20.30’da Call of Duty: Warzone oyunu içerisinde yapılacak.

Dünya çapındaki tanıtım için 19 Ağustos TSİ 20.30’da olacak.

call of duty vanguard 1

Activision , bir dizi sızıntının ardından serideki bir sonraki oyunu resmi olarak duyuran Call of Duty: Vanguard için yeni bir teaser fragmanı yayınladı. Oyuncular bu yılki Call of Duty oyununa ilk kez 19 Ağustos’ta Call of Duty: Warzone‘da Battle of Verdansk adlı özel bir etkinlik sırasında bakacaklar.

Call of Duty: Vanguard‘ın ilk fragmanı, II. Dünya Savaşı’na odaklanan bir savaş alanı montajıyla açılıyor. Rusya’nın içinde veya yakınında olduğu anlaşılan bir keskin nişancı yuvası, bir çöl savaş alanı, bir Alman ormanı ve tahrip olmuş uçaklarla dolu bir kumsal var. Bu alanların her biri manzarada bir yerde bir yüze ve bazen oyunda olacak. Karakterlere işaret eden bir isme (Kiril’de Petrova, Çavuş Kingsley) sahiptir. Bu karakterlerin, fragmanın sonunda oyunun resmi resminden aynı dörtlü olması da mümkündür.

Görünüşe göre Activision ve geliştirici Sledgehammer Games, oyun hakkında daha fazla bilgiyi 19 Ağustos saat 13:30’da Warzone içinde açıklayacak. Bu oynaması ücretsiz Call of Duty battle royale oyununda geçen önceki etkinliklere benziyorsa. Girdiğinizden emin olmak için muhtemelen planlanan başlangıç ​​saatinden çok önce giriş yapmak isteyeceksiniz. Tam olarak ne olduğu belli değil. etkinlik henüz olacak, Activision muhtemelen Perşembe günü başlamadan önce bunun hakkında daha fazla bilgi verecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler