Perşembe, Nisan 25, 2024

Call of Duty Warzone Mobile Görselleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Warzone, battle royale oyunlarında kesinlikle yer edinmiş olan yapımlardan biri. Oyun bir hayli ilgi çekti ve iyi noktalara geldi ama yapımın mobil kanadı eksik kaldı. Yakın zamanda geliştirici firma, Call of Duty Warzone Mobile hamlesiyle bu eksiği gidermeye hazırlanıyor.

Oyun için beklediğimiz şekilde detaylı bir gösterim yapılmadı ama sızıntılar da peşi sıra gelmeye devam ediyor. Gelen yeni sızıntı ise oyun içerisinden görüntüleri barındırıyor.

Call of Duty Warzone Mobile İddialı Grafiklerle Gelecek

Sızan görsellerin oyunun Alpha testlerine ait olduğu iddiası var. Tabii ki bunu doğrulamamız mümkün değil ama oyun içinden alındığı söylenen görsellerin, Warzone yapısını yansıttığını da söylemek lazım.

PC sürümüne çok benzer bir yapı olduğunu anlıyoruz. Ayrıca Verdansk haritasının da mobil oyuna dahil edildiğini görüyoruz.

Call of Duty Warzone

Detaylı kontroller sunacağı ve az önce de belirttiğimiz gibi PC sürümüne oldukça benzeyeceği anlaşılan mobil seri, grafiksel açıdan ise çok tatmin edici değil.

Ama bunun da bir nedeni var. Zira görsellerin alpha sürümünden alındığı, bunun için de grafiksel açıdan henüz tam olarak optimize edilmemiş olduğu belirtilmiş. Oyunun nihai sürümünde çok daha iyi grafikler olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler