Cuma, Nisan 26, 2024

Resident Evil Village VR Çok İddialı Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku oyunu severler Resident Evil Village yapımının adını mutlaka duymuştur. Gerilim dolu müzikler ve bir o kadar gerilim dolu mekanlarla oyun hayli korkutucu. İşte bu noktada yapımı severler için güzel bir haber daha geldi. Resident Evil Village VR sürümü duyuruldu.

State of Play etkinlikleri kapsamında duyurulan yeni sürüm için yapılan açıklamalar ve paylaşılan video, çok iddialı bir korku yapımı geleceğini gösteriyor.

Resident Evil Village VR, PS VR2’nin Tüm Özelliklerini Kullanacak

Yeni VR sürümle beraber oyunun korku faktörü biraz daha öne çıkacak. Aslında hikayede ve hikayenin işleyişinde çok büyük değişiklikler olmayacak ama tabii ki artık oyuncular bu deneyimi sanal gerçeklik dünyasında yaşayacak.

Hani yukarıda gerilim dolu mekanlar ve gerilim dolu müzikler demiştik ya işte Resident Evil Village VR ile tam olarak bu ortamın içine girmiş olacaksınız.

Mevcut Oyun için Sistem Gereksinimlerine Buradan Bakabilirsiniz.

Yayınlanan videoda sanal gerçeklik yönüyle oyunun ne kadar daha korkutucu olabileceğini gösteriyor.

Üstelik Capcom yapımın tüm PS VR2 başlık özelliklerini destekleyeceğini de duyurdu. Göz takibi özelliği, 3D ses özelliği, HDR ekranın artıları gibi tüm özellikler değerlendirilecek.

Sony’nin yeni sanal başlığı ile oyun, çok daha iyi bir sanal gerçeklik deneyimi de sunmuş olacak.

Kötü taraf şu ki henüz PS VR2 başlığının da Resident Evil Village VR oyununun da ne zaman piyasada olacağı net değil. Zaten oyunun piyasaya çıkması için önce VR2 başlığının sunulması lazım. Zira oyun PS VR2 başlık için gelecek ve oynamak için başlık şart olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler