Cuma, Mart 29, 2024

Kedi Simülasyon Oyunu Stray Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Stray, farklı tarz oyunları severlerin merakla beklediği yapımlardan birisi. Oyunun uzun bir süredir geliştirildiğini de biliyoruz ama ne zaman çıkış yapacağı konusunda bir türlü bilgi gelmiyordu.

Beklenen açıklama ise Sony’nin State of Play etkinliğinde geldi. Etkinlik kapsamında hem oyundan video paylaşıldı hem de çıkış tarihi için açıklama geldi. Üstelik ön siparişlerin de açıldığını gördük.

Stray, 19 Temmuz Tarihinde Geliyor

Hem PC için hem de PlayStation için çıkacak olan yapım, 19 Temmuz itibariyle piyasaya sürülmüş olacak. Şu an ön siparişleri de açılan oyunun Steam üzerinden indirime girdiğini de belirtelim. Satış fiyatı şimdilik 144 TL olarak gözüküyor.

Oyun çıktıktan sonra muhtemelen indirim son bulacaktır. Zaten indirim oranı da çok yüksek değil. %10 civarında bir indirim yapılmış.

Stray

Stray nasıl bir oyun merak edenler için biraz da oyundan söz edelim. Başta söylediğimiz gibi yapım tam olarak bir kedi simülasyonu yapımı. Fark şu ki yapım bildiğimiz dünyadan biraz daha ileri bir dönemi konu ediniyor.

Cyberpunk havasında olan bir dünyada sokak kedisini kontrol ediyorsunuz ve çevrenin tüm tehlikelerine karşı mücadele ederken, hayatta kalmak için koşturuyorsunuz.

Yılın beklenen oyunlarından biri olan Stray, bu farklı yapısıyla ne kadar ilgi toplayacak onu da göreceğiz. Oyunun hem PC hem de PlayStation için çıkması da güzel. Ama dediğimiz gibi oyuncular bu farklı yapıma nasıl yaklaşacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler