Cumartesi, Nisan 20, 2024

Resident Evil 4 Remake Duyuruldu! Ne Zaman Gelecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

State of Play kapsamında bazı sürpriz duyurular geldi. Resident Evil 4 Remake bunlardan biri oldu.

Aslında oyun için daha önce de sızıntılar yapılmış ve geliştirme aşamasında olduğu söylenmişti ama öyle görseller, oyun dinamikleri hakkında bilgiler falan göremedik.

İşte bu son duyuru, oyun hakkında detayları öğrenmemizi sağladı. Görünen o ki Capcom efsane seri için güzel bir dönüş yapmış olacak.

Resident Evil 4 Remake Önümüzdeki Yıl Geliyor

İlk kez 2005 yılında çıkış yapan ve serinin en çok beğenilen oyunlarından biri olan yapım, yenilenmiş grafikleri ve yenilenmiş mekanikleriyle sunulacak.

Oyunda bir de sürpriz göreceğiz. Zira yapımın sadece oynanış ve grafiksel açıdan değil de hikaye açısından da yeniden düzenleneceği söyleniyor.

Kaçırmayın: Epic Games Bir Sürpriz Daha Yaptı

Artık hikaye nasıl ve ne kadar genişletilir bunu oyun yayınlandığı zaman göreceğiz. Görsel yönden yenileme noktasına geldiğimiz zaman ise son oyun motorunun kullanılacağını belirtelim.

RE motoruyla geliştirilen oyun, bu açıdan son seri Resident Evil yapımlarına da büyük oranda benzeyecek diyebiliriz.

Tüm bunlarla beraber yapımın çıkış tarihi ise 24 Mart 2023 olarak açıklandı. Neredeyse 1 yıl gibi bir süre var. Artık bu süre içerisinde biz de yeni oyun için yayınlanan videolar ile idare edeceğiz.

Tanıtım sırasında paylaşılan videoyu da hemen yukarı ekliyoruz. Oyunun nasıl değiştiğini videodan daha net görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler