Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games’de Haftanın Ücretsiz Oyunu: Wolfenstein The New Order

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in sürpriz oyun kartları bir bir açıklanmaya devam ediyor. En son geçen hafta bir koleksiyon sürprizi yapıldığını gördük. Bu haftanın gizemli oyunu da erişime açıldı. Belki çok pahalı bir oyun değil ama bir dönemin en çok ses getiren yapımlarından biri olan Wolfenstein The New Order ücretsiz oldu.

FPS oyunu severlerin mutlaka adını duyduğunu düşündüğüm yapım, hala denememiş olanlar için iyi bir seçenek olabilir.

Wolfenstein The New Order Nasıl Bir Oyun ve Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunun hikayesinden başlayalım. Alternatif bir geçmiş konsepti üzerinden yükselen yapımda, 2.Dünya Savaşı’nı Naziler kazansaydı neler olurdu gibi bir konu işleniyor. Küçük direniş grupları halinde Nazilere karşı bir mücadele veriyorsunuz.

Kaçırmayın: Modern Warfare 2 Geri Dönüyor 

FPS türünde güzel bir yapım olan Wolfenstein, fiyat olarak baktığımız zaman normalde 58 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor. Fakat gizemli oyun kampanyası kapsamında oyun 9 Haziran tarihine kadar tamamen ücretsiz olarak verilmeye devam edecek.

Wolfenstein The New Order

Her zaman olduğu gibi oyunu bu süre içerisinde kütüphaneye eklemeniz durumunda bundan sonra oyun sizin olacak. Yapımı hemen kütüphanesine eklemek isteyenler için buraya bir bağlantı da ekliyoruz. Ücretsiz oyun sayfasına bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler