Cumartesi, Nisan 20, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 için Bir Video Daha Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 oyununu çok uzun bir zamandır bekliyoruz. İddialarla başlayan süreçte artık sona gelindi. Yakın zamanda resmi olarak duyurusu yapılan oyun için peşi sıra paylaşımlar da gelmeye devam ediyor.

En son oyun için yeni bir video yayınlandığını gördük. 1 dakikalık videoda tanıtım tarihini de bir kez daha göstermiş oldu.

Call of Duty Modern Warfare 2 Çok İddialı Geliyor

Paylaşılan videoda oyunun efsanesi olan isimlerini görüyoruz. Zaten yapımda ikonik karakterler de karşımıza çıkacak.

Ghost, Kaptan John Price, Soap, Gaz gibi efsane isimleri yeniden oyunda görme şansını elde edeceğiz.

Kaçırmayın: Yeni Dev HAF 700 Evo Kasası Neler Sunuyor? 

Henüz resmi olarak oyunun hikayesi paylaşılmış değil ama sızıntılara göre oyunun hikayesi kısmında da tanıdık bir konu ele alınacak. Resmi olmayan sızıntılara göre oyunda Kolombiyalı uyuşturucu liderleriyle mücadele içerisinde olan özel kuvvetler konu edinecek.

https://youtu.be/Xd9QeRguvDA

Açıkçası paylaşılan şu 1 dakikalık video bile oyuna olan heyecanımızı arttırmış durumda. Unutmadan oyunun detaylı tanıtımının 8 Haziran tarihinde yapılacağını da eklemiş olalım.

Bu arada konu dışı olacak ama merak edeceğinizi düşündüğüm bir detaydan daha söz etmek istiyorum. Paylaşılan son videoda çalan bir şarkı var. Kulağa hoş gelebilir. Merak edenler için bu şarkının da Big K.R.I.T. – Saturdays – Celebration olduğunu ekleyeyim istedim. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler