Cumartesi, Nisan 20, 2024

Call of Duty: Warzone oyuncuları devasa bir sırrı çözmeye çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty: Modern Warfare‘in yeni battle royale modu olan Warzone geçenlerde çıkış yaptı. Ancak oyuncular, battle royale oyununun haritasındaki, gizemli sığınaklar, telefonlar ve derinliklerine gizlenmiş bilgisayarlar da dahil olmak üzere bazı şaşırtıcı bulgular bildiriyorlar.

unnamed 23Warzone topluluğu, şu ana kadar oyunun muazzam haritasında (eski ve yeni birden fazla CoD haritasından oluşan) karşılaşılan çeşitli sırlar üzerinde çalışıyor. YouTuber Drift0r, bir tür askeri görünümlü küçük bir binanın bodrumunda, haritanın stadyumunun doğusunda bulunan gizli sığınaklarla ilgili bir video yayınladı. Kilitli kapının yanında, etkileşimde bulunmanızı isteyen bir tuş takımı var ancak bunu yaptığınızda yanıt vermiyor gibi görünüyor.

YouTuber, haritanın başka yerlerinde benzer tuş takımları ve cevaplayabileceğiniz telefonlar olduğunu da söylüyor. Bunların bir çeşit sır oluşturduğu ve sığınakların açılmasını sağlayacak bir çözüm olabileceği oldukça açık görünüyor – ancak oyuncular henüz bunu başaramadı.

Oyun bu sırları daha da ilgi çekici hale getirmek için, oyunun kapsamlı harita tabanlı kılavuzu, sığınakları bulmanıza yardım ediyor ancak neredeyse tüm bilgiler sansürlü şekilde. Öte yandan, geliştirici Infinity Ward gelecekteki bir etkinliğe işaret ediyor olabilir. Belki de bu yüzden henüz açılamıyor. Görünüşe göre sadece bekleyip görmek zorundayız.

ec925e7d 33f8 4a01 a29b 35d028a832bf scaled

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler