Salı, Ekim 22, 2024

Call Of Duty: Warzone Sunucuları Kapanacak

Activison, Call Of Duty: Warzone için sunucuları kapatacağını açıkladı. Activison, Call Of Duty: Warzone’u 2020 yılında çıkarmıştı. Çıkan bu oyun 20219 yılında çıkan Call Of Duty: Modern Warfare’ın mekaniklerini kullanan bir Battle Royale oyunu olarak ortaya çıkmıştı. Oyun o zamanlarda fazlasıyla popüler olmuştu. Oyunun oyuncu sayıları da gayet yerinde gidiyordu.

call of duty warzone 3 - PC Hocası

Ardından şirket, geçtiğimiz sene Call Of Duty: Modern Warfare 2’yi çıkarttı. Bu oyunla birlikte tıpkı ilk oyunda olduğu gibi Call Of Duty: Warzone 2.0 doğmuş oldu. Şirket, bu oyunu çıkarttıktan sonra ilk Warzone oyununa bir harita eklemiş ve oyunu desteklemeye devam edeceklerini söylemişti. Şimdiyse oyunun sunucularının kapanacağı tarihi verdiler.

BENZER:  ASUS ROG Ally X Türkiye’de Satışa Çıktı

Call Of Duty: Warzone Sunucuları Ne Zaman Kapanacak ?

Şirket, oyunun sunucularının kapatılmasının nedenini de açıkladı. Yaptıkları açıklamada artık Warzone 2.o ve Warzone Mobile’e daha fazla ağırlık vermek istediklerini söylediler. Ayrıca Warzone’a  artık kaynak tüketmeyeceklerini de açıkladılar.

call of duty warzone 2 - PC Hocası

Bunun yanı sıra yaptıkları açıklamalarda oyun için sunucuların ne zaman kapatılacağını da söylediler. Bu açıklamada oyunun sunucularını Eylül ayında kapatacaklarını söylediler. Açıkçası ilk Warzone’u oynayan oyuncular bu konuda kızgın olsa da şirket, yeni oyunlarına daha fazla destek vermek istiyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler