Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Slender Man Oyunu Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü korku oyunu olan Slender Man’in yeni oyununu geliştirici duyurdu. Slender Man serisi için ilk oyun 2012 yılında piyasaya çıkmıştı. Slender The Eight Pages ismiyle çıkan oyun o zamanlarda büyük yankı uyandırmamıştı. Ardından 2013’de gelen Slender Man oyunu Slender: The Arrival ise büyük yankı uyandırmış ve çok da beğenilmişti.

slender man 2

Gerek oyunu yayıncıların oynaması ve gerek Youtuberların oyun için video çekmesi olsun oyun o zamanlarda popüler olmuştu. Ardından oyun çoğu platforma gelmiş ve daha da popüler olmuştu. Oyunun ardından Slender Man karakteri de daha fazla tanınır olmuştu.

Geliştirici Slender Man Serisi İçin Yeni Oyun Geliştirdiklerini Açıkladı

İlk oyunun çıkışının 10.yılının ardından şirket beklenmeyen bir şey yaptı. Şirket, seri için yeni bir oyun geliştirdiklerini Twitter üzerinden bir Tweet ile açıkladı. Bu Tweet’te pekte oyunun içeriği ile alakalı bir şey yoktu sadece karanlık bir ortamda oturan bir yaratık gördük. Oyunun seri için bir devam oyunu mu yoksa başka bir proje mi olduğunu bilmiyoruz.

slender man 3

Bunun yanı sıra şirket, eski oyunlarının internet sayfasında bir sayaç yayınladı. Bu sayaçın bitiş günü ise 28 Temmuz’u gösteriyor. 28 Temmuz’da ne olacağı ile ilgili ise şirket, henüz bir bilgi vermedi. İhitmallere göre oyunla alakalı daha fazla bilgi gösterilebilir.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler