Çarşamba, Nisan 24, 2024

Call Of Duty: WW2’nin Resmi Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sledgehammer Games yıllar sonra Call Of Duty‘in ikinci dünya savaşını konu alması oyun severleri şaşırtmış ve oldukça sevindirmişti. Ayrıca buna ek olarak oyuna zombi modunun ekleneceği ve bu modda nazi zombileriyle savaşacağımız belirtilmişti. Bu konuyla ilgili sosyal medyada, oyun forumlarında birçok resim yayınlanmıştı. Bunun üzerine Sledgehammer Games, resmi tanıtım videosunun 20 Temmuz’da yayınlanacağını açıklamasına rağmen birçok video sızdırılmış ve oyun geliştiricileri tarafından şikayet üzerine kaldırılmıştı.

Call of Duty zombie

Dün, yani 20 Temmuzda Activision sözünü tutarak San Diego Comic Con‘da oyunun resmi fragmanı yayınlandı. Açıklananlara göre oyunun resmi adı Call Of Duty: Army Of Dead olacak. Oyun oldukça dehşet, kan ve şiddet içeriyor. Oyunun hikayesi ile ilgili Activision firması şöyle bir açıklamada bulundu ;

Oyuncular 2. Dünya Savaşı sırasında karşı güçler tarafından çalınan paha biçilemez eserleri kurtarmaya çalışırken Almanya’nın Mittelburg kentindeki Bavyera köyünde ürpertici ve gizemli bir yolculuğa çıkacak. Bu köy korkunç canavarları ve gizli bir anahtarı barındırıyor.” dedi. Call Of Duty : WW2‘nin 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, XBOX One, PC platformlarına kesin olarak gelmesi bekleniyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler