Cumartesi, Nisan 27, 2024

Call of Duty’nin Yeni Oyunu Ne Zaman Gelecek? Açıklama Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra Call of Duty oyun serisi için bir endişe ortaya çıktığı doğru. Bundan sonra seri PlayStation oyun konsollarından devam edecek mi ya da farklı revizeler yapılacak mı derken, şimdi de 2023 yılında yeni oyun gelmeyecek iddiası gündeme gelmişti.

Bir erteleme olacağı söyleniyordu ve 2023 yılının pas geçilerek 2024 yılında yeni oyunun sunulacağı iddia ediliyordu. İşte bu konuda iddiaları asılsız kılacak bir açıklama geldi.

Call of Duty Oyunu Gelecek

Activision iddialar sonrasında yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda önümüzdeki yılda Call of Duty oyunlarının gelmeye devam edeceğini duyurdu. Basında yer alan haberleri yalanlayan firma, böylece geleneğini de bozmamış olacak.

Kaçırmayın: Amazon Prime Gaming için yeni ayın oyunları belli oldu 

Her yıl yeni bir COD serisi ile karşı karşıya kalmış olacağız. Artık yeni gelen oyunlar, oynaması ücretsiz olan yapımlar mı olur AAA serisinin devamı mı olur bunu göreceğiz.

Call of Duty

Konsollar konusunda da net kararı belli olan firma, görünen o ki satın almayla alakalı işleyişte bir değişikliğe gitmeyecek.

Seri kaldığı yerden, tüm konsollar için de yayınlanarak devam edecek. Böylece iddiaların asılsız çıktığını da net olarak söyleyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler