Pazartesi, Eylül 9, 2024

Canva’dan Leonardo.ai Adımı! Bizi Neler Bekliyor?

Leonardo.ai ve Canva’nın büyük adımıyla pek çok değişim de beraberinde geliyor. Bu anlaşma ile Leonardo.ai’de yer alan 120 çalışan, yönetici ekibiyle birlikte Canva bünyesine dahil olacak.

Paylaş

Biz günleri geçirirken yapay zeka yerine durmuyor, her alanda kendini değiştirmeye devam ediyor. Bu kez yapay zekanın büyük adımı görsel destekli Canva’nın Leonardo.ai’yi satın almasıyla atıldı. Peki bizleri neler bekliyor? 

Canva’nın Leonardo.ai’yi satın almasıyla yapay zeka dünyasında dev bir adım atıldı. Anlaşmanın teknik detaylarına ilişkin henüz bir bilgi verilmemiş olsa da bu birlikteliğin yapay zeka dünyasında etkili kapıları açabileceği öngörülüyor.

Ekran goruntusu 2022 12 20 213321 - PC Hocası

Canva ve Leonardo.ai ile bizi neler bekliyor?

Leonardo.ai ve Canva’nın büyük adımıyla pek çok değişim de beraberinde geliyor. Bu anlaşma ile görsel destekli şirkette yer alan 120 çalışan, yönetici ekibiyle birlikte Canva bünyesine dahil olacak. Yapay zekanın da gücüyle iki platform birlikteliği Leonardo.ai’nin kendini geliştirmeye devam etmesine destek olacak. Böylece kullanıcı deneyimleri de iyileştirilecek.

Leonardo.ai Hakkında 

2022 yılında Sydney’de kurulumu itibariyle video oyunlara odaklanan Leonardo.ai, zamanla çalışma alanını genişletti. Teknolojinin gücünden de destek alarak marka zaman içerisinde platformlarını reklam, mimari ve moda gibi alanlarda görüntü oluşturan yapay zeka modelleriyle destekledi.

Bugün program, kullanıcı deneyimi ve üstün kontrol düzeyiyle benzer görsel oluşturma programlarından ayrılıyor. Özellikle hız konusunda benzer programlardan ayrılarak kullanıcıların kısa sürede sonuç alabileceği pratik bir sistem sunuyor. Sistemde yer alan çeşitli özellikler, metin istemi girdikten sonra çıkan sonuca yönelik fikirlerini de paylaşabilecekleri bir ortam sunuyor.

BENZER:  BİM'e Uygun Fiyatlı Laptop Geliyor! HP 7N4W2AA Özellikleri Neler?
leonardo.ai-nedir
leonardo.ai-nedir

Programın sahip olduğu çözümler ve araç yöntemleri üreticiler için özel hizmetler vadediyor. Kullanıcılar için sunulan özel bulut sistemleri ve iş birliği araçları profesyonel görüntü üretimini desteğini sürdürüyor. Programda yer alan API erişim sistemi, kullanıcıların kendi teknolojik altyapı sistemlerini platforma entegre etmelerini de sağlıyor.

19 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ev sahipliği yapan görsel destekli program, Canva birleşimiyle üretken yapay zeka alanına da katkı sağlamaya devam edecek gibi görünüyor. Magic Studio üretken AI desteğiyle platform, kullanıcılarına profesyonel bir yapay zeka görüntü üretim altyapısı vadediyor.

2021 yılından bu yana Pixabay, Affinity, Zeetings ve Pexels gibi firmaları bünyesine kazandıran Canva, yapay zeka dünyasında uzun süre varlığını sürdürecek gibi görünüyor. Özellikle mevcut Canva – AI iş ortaklığıyla kullanıcılara sınırları zorlayan bir görsel üretim yeteneği sunulması da mümkün görünüyor. Bizler de gün be gün AI gelişimlerine ayak uydurmaya çalışıyor, işimizi pratikleştiren her yeni gelişimin peşinden gidiyoruz!

silkroadgaminggentr
Elif Aksüt
Elif Aksüt
Yazar, okur, üretir, paylaşır ve öğretir🌺

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler