Perşembe, Nisan 25, 2024

Canyon Crawler Patlamayan Bisiklet Lastiği Geliştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bisiklet sürerken kimi zaman spor, kimi zaman gezi, kimi zaman da eğlence için kullanabiliyoruz. Fakat bisiklet sürerken en büyük sorunumuz lastiğimizin patlaması olmuştur her zaman. Canyon Crawler ismindeki bisiklet dükkanı, patlamayan bisiklet lastiği geliştirdi.

Patlamayan Bisiklet Lastiği Nasıl Oluyor ?

Yani düşününce şimdi “bunun camı var, vidası var, taşı var, toprağı var kardeşim” yorumunu yapabiliyoruz. Fakat Amerika’lı üç kafadar kendilerine Canyon Crawler adını vererek bisiklet dükkanlarında bu projeye kalkışmışlar. Sürekli olarak patlayan lastiklerden ötürü müşterilerin canı yandığı gibi, bu kafadarlar da Kickstarter üzerinden destek bekleyerek tüm dünya geneline yaymayı düşünüyorlar.

Gelelim lastik sistemine; bu sistem içerisinde ne hava ne de şambrel bulunuyor. Nexo ve Ever Tires adında iki farklı modelden oluştuğu gibi, bu modeller çok kolay şekil alabiliyor. Aynı zamanda bisiklet lastiği olarak da üretilebiliyor. Düşük maliyetli olmasının yanı sıra, polimer yapı bu girişimciler için umut olmuş. Bu yapıya dışarıdan bir göz ile baktığınızda tıpkı bisiklet lastiği görünümüne sahip. Her türlü lastik şekline getirilebilen yapı minimum 15 dakika içerisinde hazırlanarak bisikletlere takılabiliyor.

patlamayan-bisiklet-lastigi-004
Normal bir bisiklet lastiği “ideal kullanımlarda” 5 bin kilometre ömre sahiptir. Nexo Tires ve Ever Tires adı verilen lastiklerde ise 8 bin kilometre ömür biçiliyor. Bu da hem daha fazla kullanım, hem de patlama riski olmadan büyük bir sorundan kurtararak bisiklet keyfimizi yaşamamızı sağlıyor. Dilerseniz Crawler ekibinin üretmiş olduğu bu projeyi hemen aşağıdan izleyelim.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler