Cumartesi, Nisan 20, 2024

Casper Kurumsal Kullanım Odaklı Bilgisayarı PRO M500 Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli üretimde ülkemiz teknoloji pazarını domine eden Casper, kurumsal ve ofis odaklı yeni masaüstü bilgisayarı PRO M500 modelini duyurdu.

Gündelik kullanıcılar ve oyunculardan sonra kurumsal kullanıcılar için de sistemler hazırlayan Casper, serisinin en yeni üyesi PRO M500 modelini satışa sunuyor. Yeni bilgisayar, ince ve ufak yapısı ile dikkat çekerken gücünü 8. ve 9. nesil Intel işlemcilerden alıyor.

Dikey ve Yatay Kullanım Desteği

Casper PRO M500, kurumsal tarafta ofis içi kullanım sunduğu için tasarım noktasında da ofis verimliği ile geliyor. 12x35cm boyutlu tasarımı ile mini PC olarak gelen bilgisayar, yatay ve dikey kullanıma olanak tanıyan hibrit bir tasarıma sahip. Tasarım standart bilgisayarlara kıyasla iki kata kadar daha az yer kaplıyor.

Casper Kurumsal Kullanım Odaklı Bilgisayarı PRO M500 Modelini Duyurdu 1

Bu noktada Casper, bilgisayarın 0.6mm sac kalınlığına sahip olduğunu ancak standart masaüstü bilgisayarlardan çok daha sağlam olduğunu belirtiyor. Kasanın IT birimleri tarafından yapılandırılabilmesi için hazırlanan vidasız yan kapaklar da öne çıkan diğer detaylardan. 

8. ve 9. Nesil Intel İşlemciler

Casper PRO M500 modelinin teknik detaylarında Intel işlemciler dikkat çekiyor. Tercih edilebilirliğe göre sekizinci ve dokuzuncu nesil Intel Core i5 işlemcilere destek sunan bilgisayar, RAM tarafında 2x4GB kurulumlu 8GB DDR4 RAM ile geliyor. Aynı zamanda bilgisayar, 32GB’a kadar da yükseltme desteğine sahip.

Bilgisayarın dikkat çeken diğer teknik detaylarında M.2 SSD desteği ve harici ekran kartı desteği bulunuyor. Ön bölümünde iki adet USB 3.1 ve USB 2.0 bağlantı yuvalarını taşıyan bilgisayar, aynı zamanda DVD okuyucuya da sahip.

Casper’ın yeni bilgisayarı bu hafta itibari ile satışa sunulmuş durumda. Ürün kurumsal odaklı geliştirildiği için fiyat bazında bilgi sağlanmıyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler