Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Casper VIA X40 Duyuruldu! Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Casper, amiral gemisi modeller olmasa da fiyat performans anlamında iddialı akıllı telefonlar sunuyor. Marka bugün itibariyle yine böyle iddialı bir modelini daha duyurdu. Casper VIA X40 adıyla duyurulan yeni seri, daha önce duyurulan A40 modeline göre biraz daha güçlü ve tasarım anlamında biraz daha iyi. Peki yeni akıllı telefon nasıl özellikler sunuyor?

Casper VIA X40 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Yeni akıllı telefonda yine MediaTek işlemciler kullanılıyor. Bu kez biraz daha güçlü bir model olan MediaTek Helio G99 işlemcilerini görüyoruz. 6 nm üretim sürecinden çıkan işlemcinin yanında 8 GB RAM sunulmakta. Fiziksel RAM’in yanında 8 GB ekstra olarak sanal bellek de sunuluyor. Dahili olarak akıllı telefonun depolama alanının ise 256 GB seviyesinde olduğunu da belirtelim.

Casper VIA X40

Gelelim ekran kısmına. Ekran konusunda sınırlarını biraz daha genişleten Casper, 6.67 inçlik AMOLED panel sunuyor. 120 Hz yenileme hızının olduğu AMOLED panel, 500 nit parlaklık seviyelerine kadar ulaşabiliyor. Akıllı telefonda oyun oynamayı severlerin beğeneceği ekran özellikleri var diyebiliriz.

Casper VIA X40

Bir diğer önemli kısım kamera. Casper kamera konusunda da yenilenerek karşımıza çıkıyor. Ana arka kamerada 50 MP değerinde bir sensör karşımıza çıkıyor. Gece çekimi konusunda yetenekleri arttırılan kameraya 5 MP ve 2 MP değerinde iki kamera daha eşlik ediyor. Fiyat dengesi düşünüldüğü zaman kameraların da yerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Casper VIA X40 Tüm Özellikler

  • Ekran: 6.67 inçlik AMOLED panel 120 Hz yenileme hızı ve 500 nit parlaklık
  • İşlemci: MediaTek Helio G99
  • RAM: 8 GB RAM + 8 GB Sanal
  • Depolama Alanı: 256 GB
  • Kamera: 50 MP + 5 MP + 2 MP ve 24 MP ön kamera
  • Pil: 5000 mAh

Casper VIA X40 Fiyatı Nasıl?

Yeni akıllı telefon için rekabetçi bir fiyat sunulduğunu görmekteyiz. Serinin fiyatı 12.999 TL olarak duyuruldu. Lansmana özel fiyat değişiklik gösterir mi bunu şimdilik bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler