Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 16 Üretim Kalıpları Sızdı! Kamera Tasarımı Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 16 serisi akıllı telefonlar için büyük sızıntılar peşi sıra gelmeye başladı. Telefonda kullanılacak olan işlemci, yeni modelde yer alacağı söylenen ekran derken şimdi de tasarımı gösterecek bir sızıntı gerçekleşti.

Aslında bu sızıntının her sene gerçekleştiğini de söylemek lazım. Zira söz konusu sızıntı, telefonun metal üretim kalıplarını ortaya koyuyor. Haliyle yeni modelin tasarımından da bazı ipuçları veriyor.

iPhone 16 ile Kameralar Değişiyor

Üretim kalıpları olduğu söylenen kalıplara baktığımız zaman yeni akıllı telefonların kamera modüllerinin değişeceğini görüyoruz.

Çapraz kamera yerleşimi yerine üst üste sıralı olan kameralar kullanılacak. Yeni kamera tasarımıyla beraber serinin iPhone X zamanlarına döneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

iPhone 16

iPhone 16

Her ne kadar dikey çift kamera yerleşimi tasarımına geri dönülecek olsa da bu kez kamera lenslerinin çok daha geniş olacağı gözüküyor. Ayrıca her kamera için ayrı bir alan ayrıldığını da net olarak anlıyoruz.

Yani bir bütün olarak değil de kameraları ayrı ayrı değerlendirmek gerekecek. Henüz nihai tasarım böyle olacak demek için de erken olduğunu söyleyelim.

iPhone 16 üretime girdi mi girmedi mi herhangi bir resmi bilgi yok. Bu kalıplar sadece test için hazırlanmış olan kalıplar da olabilir. Somut sızıntılar ortaya çıktıkça ne doğru ne yanlış anlamaya başlayacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler