Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Casper Web Sitesi Tamamen Yenilendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’nin dijitalleşme dönemine hız katan markalardan bir tanesi olan Casper, yenilenen web sitesi arayüzü, yeni yazılımı, içerikleri ve yepyeni tarzı ile kullanıcı dostu bir alışveriş sitesi olarak yenilendi.

Casper markası; Türkiye’nin 20 sene içerisinde tamamladığı “bilgisayarlaşma” dönemine hız kazandıran önemli markalardan biri konumunda. Türkiye pazarında, dünya çapındaki büyük teknoloji markaları ile rekabette olan ve gelişen bir marka olan Casper renovasyon kapsamında yapmış olduğu yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek alışveriş sitesini baştan aşağıya yeniledi.

Bütün ürünlere erişim!

VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini bilgisayarlara kadar uzanan geniş ürün portföyü ile Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü rol oynayan Casper, yeni nesil teknolojilerini ve ürünlerini hem kurumlara hem tüketicilerine sunmak için yenilenen web sitesini kullanıcılarının ziyaretine sundu.

image
Casper Web Sitesi Tamamen Yenilendi! 2

“Yeni bir alışveriş deneyimi hedefliyoruz!”

Casper Kurumsal İletişim Departmanı tarafından yürütülen www.casper.com.tr  renovasyon çalışmaları konusunda bölüm direktörü Ahmet Beliktay konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Müşteri memnuniyeti odaklı ürün ve hizmet geliştirme vizyonu ile çalışan ekibimizle teknoloji severlere yepyeni alışveriş deneyimleri sunmayı hedefliyoruz. Alt yapısını “Son Teknoloji” ilkesiyle hazırladığımız Casper.com.tr, yenilikçi ara yüz tasarımı, verimliliği, hızı, kurgusu ve çözüm odaklı olmasıyla markamızın yeni imajını yansıtıyor. Modern menüsü, tüm cihazlara entegre yapısı ve son dönemin teknolojik trendleri baz alınarak hazırladığımız sitemiz kullanıcılarımıza keyifli ve eksiksiz bir alışveriş deneyim sunacak.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler