Perşembe, Mart 28, 2024

Cem YILMAZ’dan yeni G.O.R.A filminin detayları geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda yeni G.O.R.A filminin detayları paylaşılırken hepimiz “ooo G.O.R.A 2” geliyor havalarına girmiştik. Fakat işin aslı göründüğü gibi olmadı Cem YILMAZ‘ın paylaşmış olduğu tweet ile birlikte ortaya çıktı.

İsmi G.O.R.A 2 olmayacak

Film yapımı deyince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Cem YILMAZ, bugün Twitter hesabından paylaştığı görselde kafaları karıştırdı. Bizler G.O.R.A filminin devamını beklerken, öyle olmadığını gördük. Aşağıdaki paylaşımda ise “Arif ile 216” başlığı kullanıldı. Ancak filmin isminin bu olmayacağını düşünüyoruz.

Bu senenin Haziran ayında vizyona girmesi beklenen yeni filmin detayları ve fragmanı da Ocak ayında hazır olacağı söyleniyor. Görselden bir kaç detay çıkartmaya çalıştım ancak çok kısır döngüde olduğu için net bir şey söylemek doğru olmaz.

Şuan için net olan tek şey, Cem YILMAZ‘ın Arif 2016 ile birlikte geçmişe yolculuğa çıkacağı konusu. Bu yolculukta tabii ki yine başlarına bir sürü bela gelecek ve olaylar patlak verecek. Yine kahkaha turfanı olacak bir film geleceğini düşünüyorum. Fakat G.O.R.A‘nın yeri bambaşka..

yeni-gora-filmi-cem-yilmaz-002

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler