Cuma, Nisan 26, 2024

Ufukta Arabalar 3 Filmi göründü (Fragman)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çocukların ve gençlerin severek takip ettiği Arabalar serisi yeni filmi ile sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Şimşek McQueen‘in başrolünde olduğu yeni Arabalar 3 filmi için geri sayım başladı. Tanıtım videosunda beklentiler oldukça yüksek.

Arabalar 3 filmi geliyor

İzleyici ile ilk 2006 yılında buluşan Arabalar, sonrasında çok sevilmesine karşın tekrar karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise 2017 yılında vizyona girmeye hazırlanan Arabalar 3‘ün tanıtım videosu yayınlandı.

Filmin amacı eski versiyonlara göre çok farklı. Hatta o çok alıştığımız renkli ve eğlenceli dünya artık yok. Filme biraz dram ve ağırlık getirildiği gibi, Şimşek McQueen‘in başına gelen olay yüzünden pistlere dönme hikayesi ele alınıyor.

arabalar-3-simsek-mcqueen
Şimşek McQueen‘in arkadaşı olan genç teknisyen Cruz Ramirez ile birlikte farklı yollar deneyerek tekrar piste dönmeye çalışan McQueen, sonunda bu istediğini başararak pistlerin kralı olmak için yola çıkıyor. Fragmanda zaten McQueen‘in bir kazadan ötürü yarış dışı kalmasını izliyorsunuz. 16 Haziran 2017‘de vizyona girecek olan Arabalar 3‘ün yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler