Cuma, Mart 29, 2024

DAĞ 2 Filmi 4 Yıl Sonra Rekorla Döndü

Paylaş

silkroad gaminggentr

2012 yılında Alper Çağlar yönetimindeki Dağ filmi çok beğenilmiş ve Türk izleyicilerden güzel notlar almıştı. Şimdi ise aradan geçen 4 yıldan sonra Dağ 2 filmi rekor üstüne rekor kırarak pek çok filmi geride bıraktı. Özellikle aynı gün vizyona giren Doctor Strage, Dağ 2‘nin gerisinde kaldı.

Dağ 2 Filminin Konusu

Film Türk yapımı olmasının yanı sıra, macera – dram kategorisinde yer alıyor. 7 Bordo Bereli askerin kaldığı zor durumdan ve karşısına çıkacak tüm engellerden sağ salim çıkması gerekiyor. Tabii ki pek çok terörist gruplar ile karşı karşıya kalındığı gibi, askerler destek alamadığı için başlarının çaresine bakması gerekiyor.

Açıkçası filmi henüz izleme şansım olmadı. Sadece ben de sizler gibi aşağıdaki fragmandan detayları biliyorum. Fakat IMDB puanları olsun, izleyicilerin yorumları olsun gerçekten izlenebilecek mükemmel kalitede bir film ortaya çıkmış. Bir de 8 TL gibi ucuz bir rakama sinema salonlarında izleyebiliyorsunuz. Türk yapımı olması da üstüne üstlük büyük başarı bizler için.

dag-2-filmi
Üç Günde 223 Bin Kişi

4 Kasım tarihinde vizyona giren Dağ 2 filmi aynı gün Doctor Strange ile kapıştı. Yabancı kaynaklar Doctor’un izleyici patlaması yaşatacağını söylese de, Dağ 2 tokatlayarak Strange’yi geçti ve zirveye oturdu. İlk üç gün Dağ 2 toplamda 223 bin kişi tarafından izlendi. Şuandaki rakam ise bir milyonu yakaladı.

Yerli sinema sektörümüzün gerekli fırsatları verdikten sonra nasıl bir başarıya imza attığını Dağ 2 ile bir kez daha görmüş olduk. Zira yurt dışındaki süper kahraman filmlerine para yedirmektense, böyle yerli yapımları desteklemek bence boynumuzun borcu. Üstelik film mükemmel ötesi olduğu için “lan gittik param boşa gitti” mantığında hareket etmenize de gerek kalmayacaktır. Dağ 2‘nin yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Harika bir film olmuş gerçekten. Yönetmeninden çaycısına kadar takdiri hakeden bir yapım. Bizlerde bu kalite de film yapabilen insanlarımız olduğu için gururlanmalıyız. Şiddetle tavsiye ederim.. 10/9

  2. 10 üzerinde 10
    Sadece gidin izleyin ! Film keşke devam etse diye salondan çıkasınız gelmiyor. Aşırı duygu içerir. Tüylerinizi diken diken edecek bir yapım.
    Şuana kadar yapılmış en iyi yapım.

  3. Valla ben normalde türk film ve dizilerini izlemem. Bilim kurgu sevdiğim için hep yabancı agırlıklı film ve diziler izlerdim. Arkadaşlarla gittik bu filme gerçekten çok güzel yapmışlar. Benim bile takdirimi kazandılar şuan helal olsun size o bilet laraları adamsınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler