Cumartesi, Temmuz 27, 2024

ChatGPT Pro Fiyatı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OpenAI tarafından sunulan ChatGPT, bir anda dijital dünyanın gündemine oturdu. Yapay zekanın gücünü ortaya koyan sohbet robotuna ilgi yüksek olunca firma, ücretli bir sürüm hazırladıklarını da duyurmuştu. ChatGPT Pro adıyla sunulacak ücretli sürüm için ilk kayıtlar da alınmıştı.

Aradan geçen birkaç hafta sonra, Pro yani Professional sürüm için deneme süreci de başladı. Pro sürüm için deneysel sürece katılan kullanıcılardan önemli bilgiler de gelmeye başladı. Özellikle Pro sürümünün fiyatı konusunda yeni bilgiler paylaşıldı.

ChatGPT Pro Fiyatı Nasıl Olacak?

Henüz Pro sürüm için resmi bir fiyat duyurusu yok. Zaten Pro sürüm için hazırlıklar tamamlandı da diyemiyoruz. Şu an Pro sürümü, deneysel bir çalışma içerisinde.

Kaçırmayın: Tüm iPhone Modelleri için Fiyat Listesi

İşte bu çalışmaya dahil olan kullanıcıların verdikleri bilgiye göre, sohbet robotunun Pro versiyonu 42 dolarlık aylık ödeme isteyecek. OpenAI, sistemi sürdürebilmek ve masrafları çıkarmak adına şimdilik böyle bir fiyat belirlemiş gibi gözüküyor.

Ama tabii ki resmi duyuru sonrasında durum değişebilir. Erken erişime katılan kullanıcılar tarafından paylaşılan fiyat bilgisi bu.

ChatGPT Pro

Sürümün Farkları Neler Olacak?

ChatGPT Pro

Merak edilen bir diğer kısım ise tabii ki ChatGPT Pro ile sunulacak olan avantajlar. Henüz bu konuda da çok fazla bir bilgi yok. Yine erken erişime katılan kullanıcılardan elde edilen bilgilere göre ChatGPT Pro;

  • Bekleme süresi olmadan erişim
  • Daha hızlı cevap sunulması
  • Daha fazla cevap sunulması

gibi ayrıcalıklar sağlayacak. Pro versiyona sonradan gelecek avantajlar olacağı da söyleniyor ama bu avantajlar hakkında detay bilgi yok.

Sizin anlayacağınız ChatGPT Pro konusunda daha fazla bilgi elde etmek için OpenAI açıklamalarını bekleyeceğiz. Şu an gözüken, ciddi bir aylık ücret karşılığı biraz daha kararlı bir kullanım sunulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler