Perşembe, Nisan 25, 2024

Chivalry 2 Haziran Ayında PC ve Konsollara Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Chivalry: Medieval Warfare, 2010’lu yılların başında en popüler çok oyunculu PC oyunlarından birisiydi. Stüdyo, For Honor ve diğer modern çok oyunculu savaş oyunlarıyla rekabet etmek için büyük bir devam oyunu üzerinde çalışıyor. Chivalry 2‘nin çıkış tarihi geçen yıl 2021’e ertelenmişti. Ancak, oyunun yeni bir çıkış tarihi duyurulduğu için artık ertelenmeyecek gibi görünüyor.

Chivalry 2 Haziran Ayinda PC ve Konsollara Geliyor 1

Torn Banner Studios, bu hafta Chivalry 2’nin 8 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu çıkış tarihi PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 dahil bütün platformlar için geçerli kılındı.

Chivalry 2 Haziran Ayinda PC ve Konsollara Geliyor 2

Çıkış tarihi dün gece Epic Games Showcase kapsamında duyuruldu. Bu durum da Chivalry 2’nin, PC tarafında Epic Games Store’a özel olacağını gösteriyor. Oyunu erken oynamak istiyorsanız PC üzerinden bunu gerçekleştirebilirsiniz. Epic Games Store‘dan ön sipariş vererek oyunun, 26-29 Mart tarihleri arasında beta sürümünü oynayabiliyorsunuz. Bu süre içerisinde stüdyo, konsollar ve PC arasındaki çapraz platform desteğini test ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler