Perşembe, Nisan 25, 2024

Christopher Nolan Yapımı 2.Dünya Savaşı Filmi Dunkirk’ten İlk Frangman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İngiliz film yapımcısı, yönetmen ve aynı zamanda senarist olan Christopher Nolan, yönetmiş olduğu 2.Dünya Savaşı filminin ilk frangmanını yayınladı. Filmin adı Dunkirk olarak duyurulduğu gibi, ilk detaylar 2.Dünya Savaşı‘nın olaylarına ışık tutuyor.

Alman Kuşatmasından Kaçırılma Hikayesi

 

Ünlü yönetmen Christopher Nolan tarafından çekilen 2.Dünya Savaşı konulu Dunkirk filmi izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanırken, ilk frangman bugün yayınlandı. Açıkçası bizim de konusunu çok merak ettiğimiz filmlerden birisi olan Dunkirk‘te 1940 yılında askerlerin Alman kuşatmasından nasıl kaçırıldığını işleyen bir film ile karşı karşıyayız.

 

christopher-nolan-dunkirk

 

Filmin frangmanını izlerken askerlerin İngiltere’ye kaçırıldığı ve Fransa’nın Dunkirk sahilinden geçtiği için filmin adı bu şekilde kalmış. Filmin ana teması şuan için kesin olmadığı gibi, Christopher Nolan‘ın senaryoyu çok farklı yönleri ile ele aldığı belirtiliyor. 2.Dünya Savaşı konulu filmin oyuncuları ise şu şekilde;

 

❱ Mark Rylance

 

❱ Tom Hardy

 

❱ Cillian Murphy

 

❱ Kenneth Branagh

 

❱ James D’Arcy

 

❱ Aneurin Barnard

 

❱ Jack Lowden

 

❱ Adam Long gibi pek çok isimler yer alıyor. Ancak bu kadronun arasında bir sürpriz ismin daha olduğu söylendi. Çok fazla geçmeden bu ismin One Direction‘dan Harry Styles‘ın olduğu ortaya çıktı. 2.Dünya Savaşı filminde neden böyle bir kişinin seçildiği henüz bilinmiyor. Ancak kişisel yapısı ve görünümü itibari ile ordu komutanı tarzında bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Zira filmde de sıkça karşımıza çıkacak.

 

2.Dünya Savaşı Filmi Dunkirk Ne Zaman Vizyona Girecek ?

 

Filmin yayınlanan kısa frangmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca merak edenler için açıklayalım, 2.Dünya Savaşı konulu Dunkirk filmi 21 Temmuz 2017‘de vizyona girmesi bekleniyor.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler