Cuma, Nisan 26, 2024

Hızlı ve Öfkeli 8’de Vin Diesel’in Aracı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır severek ve merakla izlediğimiz Hızlı ve Öfkeli serisi Paul Walker’ın ölümü ile şok olsa da, Hızlı ve Öfkeli 8‘in çekimleri devam ediyor. Şimdi de yeni filme ait filmin başrollerinden birisi olan Vin Diesel‘in kullanacağı araç belli oldu.

Vin Diesel’e Yine Canavar Bir Dodge Charger

Instagram üzerinden paylaşılan fotoğraflara baktığımızda Vin Diesel yine Amerikan aracı sevdasından vazgeçmemiş gibi görünüyor. Çok agresif bir şekilde modifiye edildiğini gördüğümüz Dodge Charger‘ın şimdilik kaç beygire sahip olduğu bilinmiyor. Şuan için Hızlı ve Öfkeli 8‘e epey bir zaman olduğu gibi, çekimler de hız kesmeden devam ediyor.

hizli-ve-ofkeli-8-dodge-charger
Sosyal Medya’da Vin Diesel çok fazla aktif olduğu için kamera arkasından aracın fotoğrafını Instagram aracılığı ile paylaştı. Filmde göreceğimiz bu canavar, yine Dominic Toretto karakterini canlandıracak olan Vin Diesel’a ait olacak. Aracın arka paneline yerleştirilen sahte jet tribünü ile tahminimizce yine müthiş sahnelerde müthiş süratler bizleri bekliyor olacak. Bu arada Hızlı ve Öfkeli 8’in 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini belirtelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler