Çarşamba, Nisan 24, 2024

Game of Thrones 69 Dakikalık Dokuzuncu Bölümü ile Final Yapıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Game of Thrones çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan dizinin altıncı sezon finali ile takipçilerinin gönlünü yapmaya hazırlanıyor. İzlemeye bir türlü doyamadığımız Game of Thrones dokuzuncu bölümü ile 69 dakikalık finali 19 Haziran tarihinde yayınlanacak.

Dokuzuncu Bölümün Finalinde Bizleri Neler Bekliyor ?

19 Haziran tarihinde izleyiciler ile buluşacak olan Game of Thrones altıncı sezon dokuzuncu bölüm finali toplamda 69 dakika uzunluğunda olacak. Son bölümlere doğru dizinin aksiyonları ve görkemli sahneleri giderek arttığı gibi, final sahnesinde bizleri efsane bir bitiş bekliyor olacak. The Battle of the Bastards adı verilen dokuzuncu bölüm finalinde tahmin edeceğiniz üzere Winterfell’de Ramsay Snow’un ve Jon Snow’un efsanevi kapışmasına şahit olacağız.

game-thrones-sezon-6
Kış Tepesi’nin bu final ile birlikte mühürleneceğini de belirtelim. Hatta Game of Thrones‘un televizyona yansıyan en görkemli savaşı olacak diyebiliriz. Ek olarak 26 Haziran tarihindeki The Winds of Winter‘ın final sahnesi ise altıncı kitap ile aynı isimde olduğu görülüyor. 69 dakika ile yayınlanacak olan şimdiye kadarki en uzun Game of Thrones serisine hazır mısınız ? Açıkçası bölümün konusu şuan için kesin değil, ancak siz yine de müthiş bir sona kendinizi şimdiden hazırlayın. Game of Thrones’un yayınlanan sekizinci bölümün frangmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler