Cumartesi, Nisan 20, 2024

Çift Ana Kameralı Samsung J7 Duo, Yakında A101’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Perakende satış mağazası zinciri A101; güncel özelliklerle donatılmış, kullanıcı dostu elektronik ürünler satmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde akıllı cep telefonu satın almayı düşünen kullanıcılara hitap eder nitelikte bir kampanya ile gündeme gelen mağaza, çift ana kamerası ile öne çıkan Samsung Galaxy J7 Duo isimli akıllı cep telefonunu satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Çift Kamera, Orta Segmentte De Yaygınlaşıyor

Son dolar kuru artışından haberdar olmayanımız kalmamıştır herhalde. Mâlum; dünya piyasası, dolar üzerinden hareket ediyor.  Dolarda yaşanan bu iniş-çıkışlar, ülkemizde sahip olduğumuz alım gücünü de direkt olarak etkiliyor. 

Özellikle elektronik alet fiyatlarına yansıyan bu dolar kuru artışları, kullanıcıları uygun fiyatlı ürün arayışına sokuveriyor. Bu noktada hepimizin bildiği Samsung şirketi ise, her bütçeye hitap eden güncel akıllı cep telefonu modellerini piyasaya sürüyor. Şirketin son orta segment modellerinden biri ise Samsung Galaxy J7 Duo. Haberimiz, tam da bu model ile ilgilenenlere hitap ediyor.

Yakın zamanda A101 mağazalarında satışa çıkacak olan bu model, orta segmentte kullanıcı dostu özellikler sunmasıyla göze çarpıyor. 

A101e Çift Ana Kameralı Samsung J7 Duo Geliyor İÇERİK

Geçtiğimiz dönemde Honor 9 Lite satışı ile karşımıza çıkan perakende satış mağazası zinciri A101, bu kez daha popüler bir cep telefonu markası ile karşımıza çıkacak. 

Söz konusu mağazanın bizlere sunacağı Samsung Galaxy J7 Duo, ismini arka tarafında bulunan çift kameradan alıyor.

Arka yüzeyde bulunan bu kameralar; 13 megapiksel ve 5 pegapiksel değerlerine sahip. Bu kameralar ile sağlam fotoğraflar çekebilen model, orta segment kullanıcılarına fazlasıyla yeteceğe benziyor. Öte yandan, cihazda 8 megapiksellik bir özçekim kamerası bulunuyor. 

Kalbinde 1.6 GHz hıza sahip 8 çekirdekli Exynos 7885 işlemcisini barındıran cihaz, 4 GB boyutunda bir RAM‘e sahip.

Cihazın depolama alanına geldiğimizde ise, karşımıza 32 GB boyutunda bir alan çıkıyor. Bu depolama alanı, MicroSD kart ile 256 GB’a kadar genişletilebiliyor. 

Kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemi sürümü ile çıkan cihaz, bulundurduğu tüm donanımları 3.000 mAh değerindeki bataryası ile çalıştırıyor. 

Exynos 7885 işlemcisinin; az güç tüketen bir işlemci modeli olduğunu da düşünürsek 3.000 mAh değerindeki bataryanın, bir günü rahatlıkla çıkartabileceğini söyleyebiliriz.

Ne Zaman ve Kaç Paraya Satılacak?

Cihaz, A101 mağazalarında 16 Ağustos Perşembe günü satışa sunulacak. Samsung Galaxy J7 Duo modeli için A101‘in isteyeceği fiyat da, 1399 TL olarak belirlenmiş.

Bu dolar kurunda, kesinlikle gözden geçirmeniz gereken bir ürün olduğunu belirtiyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler