Cuma, Nisan 26, 2024

Çin’de MSI Fabrikasında Yangın Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI, acı günler yaşamaya devam ediyor; şirketin başkanı ve CEO’su Shang-Chang Chiang (nam-ı diğer Charles) geride bıraktığımız Temmuz ayında hayatını kaybetti ve bugün ise Çin’in Kunshan kentinde yer alan MSI’ın büyük üretim tesisinde hafta sonu bir yangın ortaya çıktığı bildirildi.

“Çin’deki MSI Genel Merkezi, görünüşe göre alevler içinde yükseldi 3080’im gidiyor” başlıklı bir Reddit gönderisi, Jiangsu Eyaleti, Kunshan’daki fabrikada büyük bir yangına benzeyen altı saniyelik bir klibi gösteriyor — MSI’nın asıl merkezi Tayvan’da bulunuyor.

Tesis, MSI için önemli bir yer. 2003 yılında açılan 750 dönümlük lokasyon, iki fabrika ve bir Ar-Ge merkezinden oluşmakta.

Yaralı yok!

İyi haber ise olay sırasında kimsenin yaralanmaması. MSI, videoda oldukça büyük görünmesine rağmen yangının nispeten küçük olduğunu ve prodüksiyonun etkilenmediğini iddia eden bir açıklama yaptı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Çekiliş inşallah bana çıkar 13 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve oynamayı çok istediğim oyunların nerdeyse tamamını oynayamıyorum Hayırlısı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler