Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cities Skylines 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şehir kurma ve yönetme oyunları arasında liste başlarından biri olan Cities Skylines için geçtiğimiz günlerde devam oyunu duyurusu yapılmıştı. Cities Skylines 2 için yapılan duyuru sonrasında oyun içi videolar da paylaşılmıştı.

Tüm bu gelişmelerden sonra şimdi ise Xbox etkinliğiyle beraber oyunun çıkış tarihi ve diğer detayları paylaşıldı. Oynanış fragmanının da yayınlandığı yapımda sistem gereksinimlerinin belli olduğunu da eklemek lazım.

Cities Skylines 2 Ne Zaman Çıkıyor?

Etkinlik sırasında yapılan paylaşımda oyunun çıkış tarihi 24 Ekim 2023 olarak duyuruldu. PC, PS5, Xbox Series X ve S konsollar için gelecek olan yapım, hem konsollarda hem de PC platformunda bir hayli dikkat çekecek grafiklere sahip olacak.

Oyunun grafiklerinin nasıl gözüktüğü konusunda videoyu da paylaşacağız ama oyunun fiyatlarından da söz edelim.

Cities Skylines 2

Mevcutta ön siparişe açılan oyunun Steam fiyatı şu an için 425 TL olarak gözüküyor. Ultimate Edition paketini satın almak isterseniz bu durumda da 765 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Konsol fiyatları da çok farklı değil. Xbox oyun mağazasına baktığınız zaman Cities Skylines 2 yapımının standart sürümünün 500 TL olduğunu, Ultimate sürümünün ise 800 TL olduğunu görüyorsunuz.

Sizin de gördüğünüz gibi arada çok büyük bir fark söz konusu değil. Artık oyun hakkında daha fazla yorum yapmak için 24 Ekim 2023 tarihini bekleyeceğiz. Videolara göre konuşacak olursak beklenti bir hayli yüksek. En azından görsel açıdan. Biz şimdilik oyunun Steam sayfasını da hemen şuraya ekleyelim ve oyunun çıkış tarihini bekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler