Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cities Skylines 2 Oyunu için İlk Duyuru Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun bir zamandır Cities Skylines için devam oyunu bekleniyordu. 2015 yılında duyurulan ilk oyunun arkasından gelecek devam oyunu için de bekleyiş son buldu. Yeni oyun sonunda duyuruldu. Açıklamalara bakacak olursak devam oyunu Cities Skylines 2, beklediğimize değer bir yapım olacak.

Dilerseniz oyun için yapılan duyurunun detaylarına geçelim ve nasıl bir oyun göreceğimizi bir değerlendirelim.

Cities Skylines 2 Nasıl Bir Oyun Olarak Gelecek?

Yine temelde bir şehir kurma oyunuyla karşı karşıya olacağız. Çok küçük bir yerleşim merkezi oluşturmuşken, doğru adımlarla kendi megakentinizi oluşturabileceksiniz.

Paradox’un söylediklerine bakacak olursak oyun şimdiye kadar sunulmuş olan en detaylı şehir kurma oyunlarından da biri olacak gibi duruyor. Çok daha çeşitli inşaat türleri, daha fazla özelleştirme seçeneği, gerçekçi ulaşım ağları oluşturma, yeni geliştirilmiş olan gerçekçi ekonomik sistem gibi önemli artıları da göreceğiz.

Cities Skylines 2 2 Cities Skylines 2

Bir şehri baştan aşağı kurmak adına her detayı düşünmemizin gerekeceği Cities Skylines 2 için daha fazla bilgiyi de ilerleyen günlerde alacağız.

Unutmadan oyunun 2023 yılının sonuna doğru; PC, PS5, Xbox Series X ve Series S için geleceğini de hatırlatalım ve oyun için paylaşılan fragmanı da hemen yukarı ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler