Cumartesi, Nisan 20, 2024

Cloudpunk’dan City of Ghosts DLC’si Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Ion Lands, yeni bir “devam filmi” DLC olan City of Ghosts‘ta muhteşem Blade Runner benzeri dağıtım gerilimi,

Cloudpunk‘ın neonlarla kaplı sokaklarına geri dönüyor.

maxresdefault

City of Ghosts, güvenilir uçan HOVA’sında çarpıcı açık dünya metropolü Nivalis’in etrafında dolaşırken kahramanı Rania’nın ardından bir kez daha ana oyunun doğrudan devamı niteliğindeki ikinci, tamamen seslendirilmiş bir hikaye sunuyor. Ana oyunun hikayesini devam ettirecek ve bir devam oyunu değerinde içeriğe sahip olacak.

Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Kumarbaz ve içki avcısı Hayse’nin kendi para sorunları varken, Rania eski borçlar için, sonunda “cinayete meyilli, kimerik bir siborg” tarafından kovalanırken, iki karakterin hikayeleri kesişir.

Ion Lands, “Rania, devasa teslimat şirketi Curzona’nın istenmeyen ilgisini çekerken, yapay zekaya tapan fanatiklerin oluşturduğu gizli bir topluluktan da kaçmak zorunda. Borç Birliği nihayet onu bulduğunda gecesi daha da kötüleşiyor ve Rania kendini buluyor” diyor.

Ion Lands geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana Cloudpunk‘ı genişletmeye ve iyileştirmeye devam etti. Tam gaz geliştirmeye ve yenilik eklemeye devam ediyorlar.

Duyuru video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler