Perşembe, Nisan 18, 2024

The Elder Scrolls Online, Haziran Ayında Xbox Series X / S ve PS5 Geliştirmelerini Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced, 8 Haziran 2021 tarihinde Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 için piyasaya sürülüyor. Beklenildiği gibi yükseltme, Xbox One ya da PlayStation 4’te oyuna zaten sahip olanlar için ücretsiz oluyor.

Elder Scrolls Online‘ın yeni sürümü, saniyede 60 kare performans modu ve 4K / 30FPS aslına uygunluk modu içeriyor. Doğrudan görsel yükseltmelere gelecek olursak ise, yeni sürümde iki kat daha fazla çizim mesafesinin yanı sıra gelişmiş yansımalar, gölgeler, alan derinliği, ortam tıkanması ve ekran alanı küresel aydınlatması bekleyebiliriz.

The Elder Scrolls Online Haziran Ayinda Xbox Series X S ve PS5 Gelistirmelerini Aliyor 1

Yeni sürüm aynı zamanda daha iyi kenar yumuşatma ve daha yüksek çözünürlüklü dokulara sahip oluyor ve bu da oyunu her yönden iyi bir yükseltme haline getiriyor. Yeni sürüm, bu yılki ‘Gates of Oblivion‘ hikayesi için planlanan DLC’lerden biri olan Blackwood Chapter’ın lansmanından sadece bir hafta sonra geldi. Blackwood, 1 Haziran’da geliyor ve oyunculara aralarından seçim yapabilecekleri iki yeni NPC takipçisi sunan yeni bir yoldaş sistemini getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler