Pazar, Ekim 6, 2024

Çerçevesi Değiştirilebilen Akıllı Saat! CMF Watch Pro 2

CMF tarafından düzenlenen ve merakla beklenen etkinlik gerçekleşti. Yeni teknolojik ürünlerinin tanıtımı gerçekleşen etkinlikte Nothing CMF Phone 1 cep telefonu beraberinde giyilebilir teknolojiler kategorisinde ise Buds Pro 2 kulaklığı ve Watch Pro 2 akıllı saatinin tanıtımı gerçekleşti daha fazla vaktiniz almadan CMF Watch Pro 2 akıllı saatinin özelliklerini birlikte inceleyelim.

CMF Watch Pro 2 Özellikleri ve Tasarımı

Serinin yeni modeli olan Watch Pro 2’nin tasarımına baktığımız zaman bir önceki modelini hatırlayacak olursanız Apple Watch’ın tasarımına benzemekteydi ancak Watch Pro 2 modeline baktığımız zaman bir önceki modelinin tasarımından ayrılarak dairesel bir tasarıma geçiş yaptığını görebiliyoruz.

1.32 inçlik AMOLED bir ekrana yapısına sahip olan Watch Pro 2, 60Hz ekran yenileme hızı ile akıcı bir kullanım sağlamakta aynı zamanda kullanıcılarına değiştirilebilir çerçeve yapısı ile çeşitlilik sunmakta.

Genel tasarımından bahsettiğimize göre dikkat çeken diğer özelliklerinden söz edelim.

Watch Pro 2 kullanıcılarına içerisinde 100’den fazla ara yüz tasarımı sunuyor. Metin fontları, renkleri ve bir çok özelliği dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Konum ve aramalar kısmını geldiğimiz zaman gelişmiş GPS sistemi  ile konum bilgilerinize rahatça erişebilirsiniz. Bluetooth bağlantısı ile mobil aramalarınızı CMF Watch Pro 2 ile gerçekleştirebilirsiniz.

BENZER:  Wear OS'lu Xiaomi Watch 2'nin Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Pil

Akıllı saatlerde dikkat etmemiz gereken en önemli unsurlardan bir tanesi olan özelliklerinden birisi tabi ki pil performansı burada Watch Pro 2 modeli şüpheleri ortadan kaldırarak kullanıcılarına 11 gün pil ömrü sağlamakta.

Sağlık Kontrol Teknolojileri 

Günümüzün artık neredeyse tüm akıllı saatlerinde bulunan kalp atış hızınızı ayrıca uyku takip, kan oksijen seviyenizi takip etme özelliğine sahip olmakta. Gün içerisinde ki stres seviyenizi anlık olarak takibini sağlamakta.

Fitnes Takip Özellikleri 

Spor modu tarafına geldiğimizde 120 adet spor modu özelliğine sahip olan Watch Pro 2 akıllı hareket özelliği ile antrenmanınızın sonuçlarını harcanan kalorinizi, antrenman sürenizi ve bir çok detayın takibini sağlamakta.

İçerisinde bulundurduğu ısınma egzersizleri ile adım adım ilerleyerek günlük egzersizlerinizi Watch Pro 2 akıllı saati üzerinden yapabilirsiniz.

CMF Watch Pro 2 Fiyatı 

Evet Watch Pro 2 modelinin özelliklerini ve tasarımını genel olarak birlikte inceledik. Dört farklı rengi ile siyah, turuncu ve açık mavi olarak piyasaya sunulacak olan Watch Pro 2’nin satış fiyatı 60$’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. 

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler