Cumartesi, Ekim 5, 2024

Galaxy Buds 3 Pro Kanlı Canlı Görüntülendi!

Samsung’un gelecek hafta düzenleyeceği Unpacked isimli etkinlini sizlere bahsetmiştik.

Etkinlikte Samsung, Galaxy Flip Z 6 cep telefonu modelini beraberinde Galaxy Watch 7 akıllı saati ve Galaxy Buds 3 Pro kulaklığının tanıtımı gerçekleştirilecek.

Kısa bir zaman sonra gün yüzüne çıkacak olan ürünlerin tasarımsal ve donanımsal özellikleri olarak bir çok sızıntı dolaşmakta bu gün ise listede bulunan Galaxy Buds 3 Pro’nun sızdırılan yeni tasarımını birlikte inceleyelim.

Galaxy Buds 3 Pro 1 - PC Hocası

Galaxy Buds 3 Pro’nun Tasarımı Nasıl Olacak?

Sızdırılan görselde gri rengi ile bizleri karşılıyor. Galaxy Buds 3 Pro’nun bir önce ki modellerden en büyük farkı ise taşıma kutusunun ve kulaklıkların fasülye isimli tasarımından ayrılıp kuyruklu tasarım yapısına geçiş yapması olduğunu söyleye biliriz.

Yeni tasarımı ile piyasaya sunulacak olan model bizlere pekte yabancı gelmiyor söylemek gerekirse AirPods edası seziliyor diyebiliriz.

Galaxy Buds 3 Pro’nun dikkat çeken bir diğer detayı ise taşıma  kutusunun kapağının şeffaf bir yapıya sahip olması güzel bir detay olduğunu söylemekte fayda var.

BENZER:  Daha Ucuz Akıllı Saat Samsung Galaxy Watch FE Geliyor

Taşıma kutusunun içerisinde kulaklıkların sağ ve sol olmak üzere mavi ve turuncu renklere yer verildiğini görebiliyoruz. Bununla beraber ön yüzünde yuvarlak bir LED ışık bulunmakta.

Evet sızıntılar doğrultsun da Galaxy Buds 3 Pro’nun beklenen şu anlık bunlar gelecek hafta geçekleşecek etkinlik ile sizlere tüm netlikleri ile aktarmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler