Cumartesi, Temmuz 6, 2024

Samsung Galaxy Watch Ultra Resmen Sızdı! Kasanın En Net Görüntüsü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saat alanında en iddialı 3 modelden biri olan Samsung Galaxy Watch serisi, yakın zamanda yeni üyeler kazanacak. Seriye eklenecek olan yeni akıllı saat modeli Samsung Galaxy Watch Ultra olarak karşımıza çıkacak.

Amiral gemisi bir akıllı saat olmasının yanında bu modelin en büyük özelliği Apple’ın Ultra serisine doğrudan yanıt olarak gelecek olması olacak. Daha önce saatin kasa görselleri olabileceği iddia edilen görselleri sizlerle paylaşmıştık. Yakından takip ettiğimiz yeni amiral gemisi serisi modeli için bu kez ise daha kapsamlı bir sızıntı söz konusu. Bu kez saat nasıl gözükecek net olarak görüyoruz.

Samsung Galaxy Watch Ultra Tasarımı ve Beklenen Teknik Özellikleri

Bir kere tasarım için konuşacak olursak, diğer sızıntılarla denk olarak kasa tasarımının büyük ölçüde doğrulandığını görüyoruz.

Orta kısımda yine tamamen dairesel bir tasarım karşımıza çıkıyor olacak. Köşe kısımlarında ise Apple Watch modellerinde olduğu gibi daha köşeli bir yapı bizi karşılayacak. Burada hafif kavislere yer verilmiş olması ise akıllı saatin en büyük farklarından biri olarak karşımıza çıkacak.

Hemen yan kısımda yeni akıllı saatin fiziksel bir buton sunduğunu ve bunun da yine Apple Watch modellerinde büyük ölçüde benzediğini göreceğiz. Kadranı dönebiliyor olacak yeni modelin malzeme olarak titanyumdan yararlandığını göreceğiz.

Samsung Galaxy Watch Ultra

Gelelim beklenen teknik özellikler kısmına. Yeni akıllı saat 2 GB RAM bellek kullanmasının yanında yine Samsung imzasını taşıyan Exynos W1000 işlemcilerle beraber gelecek. Bunun dışında ekran kısmında ise 1.5 inçlik 480X480 AMOLED bir panel bizi karşılayacak.

590 mAh değerinde bataryasının bulunacağı akıllı saatin Avrupa fiyatının ise 699 Euro olacağı söyleniyor. Tabii ki şu an için bu söylenti. Tüm teknik özellikler ve fiyatın doğrulanacağı lansman için herhangi bir tarih açıklaması gelmedi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler