Perşembe, Nisan 25, 2024

Çoğu uygulamaya gelen koyu mod özelliği şimdi WhatsApp Web’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zaman önce WhatsApp‘ın mobil versiyonu için gelen koyu mod özelliği şimdi WhatsApp Web için geldi. Çoğu uygulamada görmeye alıştığımız koyu mod özelliği günden güne başka uygulamalara da gelmeye devam ediyor.

Koyu mod özelliği tüm kullanıcılar için aktif edildi!

Koyu modu aktifleştirmek için WhatsApp Web üzerinden ayarlar bölümüne gireceksiniz ve ardından temalar bölümünü açıp oradan dilediğiniz modu seçebilirsiniz. Dilediğiniz modu seçebilirsiniz dediğime bakmayın sadece koyu mod ve açık mod seçenekleri mevcut.

Tabii bu özellik şu anda sadece tarayıcı üzerinde aktifleştirildi. Windows uygulaması için herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Yakın zamanda bu değişikliğin Windows uygulaması için de getirileceği aşikâr.

WhatsApp Dark Mode

WhatsApp‘ın mobil versiyonu için birkaç hafta sonra gelecek güncelleme ile QR kod sayesinde arkadaş ekleyebileceğiz, hareketli stickerler kullanabileceğiz ve görüntülü konuşma esnasında dilediğimiz kişinin görüntüsü tam ekran yapabileceğiz.

Bazı uygulamalarda QR kod ile bu tür kolaylıklar olabiliyor. WhatsApp için böyle bir eklentinin getirilmesi bence çok güzel olacak. Bakalım güncelleme geldiğinde kullanıcılar ne gibi tepki verecekler.

whatsapp web

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler