Cumartesi, Nisan 20, 2024

WhatsApp’a Animasyonlu Sticker’lar Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok tercih edilen çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugün itibari ile yayınladığı bir video aracılığı ile uygulamaya; Animasyonlu Sticker ve QR Kodları dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik getireceğini resmi olarak duyurdu.

WhatsApp uzun sürenin ardından yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor ve bu güncelleme uygulamanın uzun süre ardından içerisinde çok fazla yeniliklerin bulunduğu güncelleme olacak.

En son güncelleme ile uygulamaya “Durum” ve normal “sticker” özelliği getirilmiş idi.

Yeni güncelleme ile WhatsApp’a gelecek özellikler

WhatsApp
  • Animasyonlu Çıkartmalar: Daha eğlenceli ve daha etkileyici yeni animasyonlu etiket paketleri gelecek. Bu güncellemenin gelmesi ile iPhone 6 gibi cihazlar çok fazla ısınacak gibi görünüyor.
  • Web ve masaüstü uygulamalarına karanlık mod: 2019 yılının sonlarına doğru ortaya çıkan popüler karanlık mod renk şeması artık WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamalarına geliyor.
  • Görüntülü Grup Aramalarına İyileştirmeler: Bir görüntülü arama esnasında şimdiye kadar sekiz kişi ile arama yapabiliyordunuz, artık bir katılımcının görüntüsünü tek bir dokunuş ile diğerlerine oranla daha büyük görebilirsiniz. Yani bir konuşma sırasında konuşan kişiye odaklanabilmek tek dokunuş ile kolay olacak.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler