Cuma, Nisan 26, 2024

Çoklu Renk Seçeneğine Sahip Beats Fit Pro Colors Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter kullanıcısı @Aaronp613 tarafından elde edilen görüntülere göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Apple, yeni Beats Fit Pro’nun çoklu renk seçeneği sunacak olan Beats Fit Pro Colors modeli üzerinde çalıştığını görüyoruz. Henüz piyasaya sürülmemiş renk seçenekleri arasında Mika, Ochre ve Umbra isimli cilt tonlarına yakın renkler yer alıyor.

Geride bıraktığımız Kasım ayında tanıtılan Beats Fit Pro modeli, kulağınıza sabitlenmenize olanak tanıyan esnek kanat uçlarına sahip bir fitness odaklık kulaklıktı. Şu anda bir Beats Fit Pro satın almak istediğiniz zaman Siyah, Beyaz, Taş Moru ve Adaçayı Grisi olmak üzere dört renk seçeneği sizleri karşılıyor.

4.299,00 Türk Lirası fiyat etiketine sahip Beats Fit Pro; Aktif Gürültü Önleme ve Şeffaflık modlarının yanı sıra Uyarlanabilir EQ, uzamsal ses deği ve hızlı bağlantı sunan H1 yonga setinden güç alırken Apple ekosistemiyle otomatik olarak eşleşiyor ve Find My desteği sunuyor. Şirketin yeni renk seçeneklerini ne zaman piyasaya sunacağı belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler