Cumartesi, Nisan 20, 2024

Colorful GeForce GTX 1630 Ekran Kartı Ortaya Çıktı! İşte Görselleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakın bir zamanda gelecek olan GTX 1630 ekran kartı için ilk özel modeller de sızmaya başladı. Sızan ilk model ise Colorful GeForce GTX 1630 ekran kartı oldu.

Zaten daha önce gelen sızıntılarda da ilk özel model olarak Colorful serisi ekran kartı öne çıkıyordu ama bu kez kartın görselleri de geldi. Tabii ki tanıtılmadığı için resmi diyemeyiz ama kartın tasarım açısından nasıl bir seri olacağını da böylece görmüş olduk.

Colorful GeForce GTX 1630 Tasarım ve Teknik Açıdan Nasıl Olacak?

Kartın sızdırılan görselleri değerlendirildiği zaman modelin çift fanlı olarak geleceğini görüyoruz. Referans modelin tasarımında da çift fanın kullanılması bekleniyor ve böyle bakıldığı zaman çok büyük bir sürpriz yok.

Diğer taraftan kartın bir tarafında kırmızı bir tarafında ise siyah renk kullanılacağı ve bir hayli hareketli bir tasarımı olacağını da görmekteyiz.

Colorful GeForce GTX 1630

BattleAx serisine dahil olacak olan ekran kartında teknik açıdan da saat hızı farkı sunması bekleniyor. Referans modele göre biraz daha yüksek saat hızlarının olacağı iddiası var ama net olarak saat hızlarının nasıl olacağı belli değil.

6 pinli güç konektörü kullanacağı, HDMI ve DisplayPort girişlerinin olacağı da net olarak gözüken Colorful GeForce GTX 1630 ekran kartının bir de sürprizi olacak.

Colorful GeForce GTX 1630

Eğer bu görseller gerçekse o zaman kartta DVI portu olduğunu da göreceğiz. Bu açıdan da kart eski nesli hatırlatmış olacak diyebiliriz.

Yeni ekran kartı serisinin ilk özel modeli olarak duyurulması beklenen Colorful serisinin resmi tanıtımının da yine 28 Haziran’da yapılması beklenmekte. Tanıtımdan sonra bu modeli de bir kez daha değerlendirmeye alacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler