Perşembe, Nisan 25, 2024

NVIDIA GeForce GTX 1630 için Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA GeForce GTX 1630, umutla beklediğimiz bir ekran kartı haline geldi. Aslında kartın tanıtım tarihi için Mayıs ayının sonu gösteriliyordu. Sonrasında tanıtım tarihinin ertelendiği ortaya çıkmıştı.

Bu ertelemeden sonra ise tanıtım ne zaman yapılacak sorusu tam olarak cevapsız kaldı. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bilgilere göreyse, yeni giriş seviyesi ekran kartı sadece 2 gün kadar sonra tanıtılacak.

NVIDIA GeForce GTX 1630 Tanıtımı 28 Haziran’da Olabilir

ITHome tarafından sızdırılan yeni bilgilere göre, söz konusu ekran kartı modeli 28 Haziran tarihinde tanıtılacak.

Kartın tanıtılmasının hemen sonrasında ise satışa sunulacağı iddiası var. Tabii ki kullanıcıların özel modellerin pazara giriş yapmasını beklemesi gerekecek.

Söz konusu ekran kartının özelliklerinin ise yine bu sızıntıda da yer aldığını hatırlatalım. Buna göre ekran kartında 512 CUDA çekirdeği yer alacak.

NVIDIA GeForce GTX 1630

64 bit bellek veri yolu değerinde 4 GB GDDR6 belleğe yer verildiğini göreceğiz. 12 Gb/sn bellek saat hızını da koruyacak olan ekran kartının sadece 75W TDP değerinin olması bekleniyor.

Kart için fiyat anlamında da uygun bir aralık bekliyoruz. Muhtemelen pazara göre düşük fiyatlarla beraber kartın daha çok tercih edilmesi sağlanacak. Eğer iddialar doğruysa sadece iki gün kadar sonra bu iddiaların cevaplarını da almış olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler