Cuma, Nisan 19, 2024

Intel Arc A380 Oyun Testlerinde de Boy Gösterdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Arc A380 ekran kartının üzerindeki ambargo kalktı. Haliyle performans ve oyun testleri konusunda bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce ekran kartının performans testleri konusunda bilgiler paylaşmıştık. Şimdi de Intel Arc A380 oyun testlerine daha yakından bakacağız.

Bu kez Wccftech, yeni ekran kartının oyun testlerini ve karşılaştırmalarını yayınladı. Artık daha fazla bilgimiz var çünkü listede çok daha fazla sayıda oyun karşımıza çıkıyor.

Intel Arc A380 Oyun Performansı Nasıl?

Yine GUNNIR Arc A380 Photon modeli üzerinden yapılan testlerde yeni ekran kartı geride kalıyor.

Oyun konusunda hem GTX 1650 modelinin gerisinde hem de Radeon RX 6400 modelinin gerisinde. 1080p çözünürlükte 60 FPS ve Medium ayarlarda yapılan testlerde kullanılan sistem ise;

  • Intel Core i5-12600K
  • 32 GB 3200 MHz DDR4 RAM
  • 4 TB NVME SSD bileşenlerine sahip.

Testlere baktığım zaman, özellikle yeni nesil yüksek grafikli oyunlarda Intel Arc A380 ekran kartının net bir şekilde geri planda kaldığı gözüküyor.

Intel Arc A380

Mesela Battlefield V oyununda RX 6400 ekran kartı belirttiğimiz ayarlarda 94 FPS almış. Arc A380 ise aynı oyunda aynı ayarlarda 72 FPS almış.

Oyunları oynatmaz gibi bir durum söz konusu değil ama FPS konusunda tam isteneni vermez diyebiliriz. Tabii ki bu modelin giriş seviyesi olduğunu da unutmamak gerekiyor. Tüm testleri yukarıdaki tabloda görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler