Cuma, Mart 29, 2024

Commandos 2 HD Remaster Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kalypso Media geliştirici gerçek zamanlı gizli taktikler klasiği Commandos 2‘nin remaster’ı 4 Aralık’ta Nintendo Switch’e geliyor.

Oyun, PS4, Xbox One ve PC’den sonra Nintendo Switch’e de geliyor.

2020062212010100 b55776599e26001c0dcad1b74aa95364 1604489363

Commandos 2 HD Remaster Shows First Gameplay On Switch And

Commandos 2 HD Remaster, Kalypso’nun yeniden yönetme çabası, grafiksel geliştirmeler, yeniden işlenmiş kontroller, modernleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Hatta PC’de geliştirilmiş bir öğretici gibi beğeniler sundu.

İlk olarak Ocak ayında PC için geldi, ardından Eylül’de PS4 ve Xbox One için daha sonra ise ilk kez PS2 için çıktı. Commandos 2: HD Remaster, oyunun meşhur reaktif ve doğrusal olmayan mekaniklerine görsel bir güncelleme ve bir arayüz revizyonu sağlıyor.

Yenilenen eğitimler ve sefer görevleri ve aksiyona yeniden katılmayı hedefliyor.

Commandos 2: HD Remaster, Android ve iOS’u da gelecek şekilde ayarlandı. Ancak bu sürümlerin çıkış tarihleri ​​henüz açıklanmadı.

Tanıtım yazısı

  • Yenilenmiş kontroller, modern kullanıcı arayüzü ve elden geçirilmiş bir eğitim bölümü ile HD olarak yeniden yaratıldı.

  • Etkileşimli ortamlar: düşman üniformalarını ve silahlarını çalın, direklere tırmanın, kablolardan sallanın, yüzün, araçları kullanın ve binalara, gemilere ve uçaklara girip çıkın.

  • Her biri yeşil bere, keskin nişancı, yıkım uzmanı, dalgıç, baştan çıkarıcı ve hırsız gibi farklı beceri ve uzmanlıklara sahip dokuz benzersiz komandoyu kontrol edin.

  • Commandos serisinin modern bir 3B Motor’daki ilk görünümü: çevreyi 360 derece döndürün, binalara, denizaltılara, uçaklara ve sualtına sorunsuz bir şekilde girip çıkın ve çevreyi yakınlaştırın ve uzaklaştırın.

  • Gerçek İkinci Dünya Savaşı senaryoları: Gerçekçi hava efektleri ile gece ve gündüz 9 farklı ortamı kapsayan 10 görev.

  • Seçim sizin: her görevle nasıl başa çıkacağınız size kalmış. Zorlu bir “şansa karşı” oyun tarzında beceri ve silahlarla denemeler yapın.

  • İkinci Dünya Savaşı araçları ve cipler, tanklar, kamyonlar, gemiler, bazukalar ve alev atıcılar silahlar dahil.

Nintendo Switch için fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler