Cuma, Nisan 19, 2024

Control Bu Ay Xbox Game Pass PC’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Control’ün bir süredir ortalıkta dolaşan Xbox Game Pass‘e geldiği yönünde söylentileri bulunuyordu. Oyun, Aralık ayında konsol aboneleri için resmi olarak yayınlanmıştı, ancak şimdi Game Pass’in PC sürümü de Ray Tracing teknolojisiyle birlikte oyunu destekliyor.

21 Ocak tarihinden itibaren Control, Xbox Game Pass PC sürümüne dahil edilecek. Xbox Game Pass’de ne kadar süreyle kalacağını bilmiyoruz, ancak tahminimizce birkaç ay duracak.

control xbox game pass pcye geliyor

RTX GPU sahibiyseniz, Control oynayarak Ray Tracing’in ne kadar göz alıcı durduğunu deneyimleyebilirsiniz. Remedy Entertainment, Control’ün Ray Tracing efektleri bulunan ve en iyi görünen oyunlardan birisi olmasını sağlamak için NVIDIA ile beraber çalıştığını belirtmekte fayda var.

Control aynı zamanda DLSS 2.0 teknolojisinden yararlanmak için güncelleme aldı, NVIDIA’nın performans artırma teknolojisini kullanırken oyuna çok daha temiz bir görünüm kazandırdı. Ray Tracing, yeni nesil konsol grafik güncellemesinin bir parçası olarak önümüzdeki ay Xbox Seriex X/S ve Control’ün PlayStation 5 sürümlerine geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler