Cuma, Nisan 19, 2024

Control’ün PS5 ve Xbox Series Versiyonları Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Remedy Entertainment, başta PS5 ve Xbox Series X için Control Ultimate Edition sürümünü yıl sonuna kadar yayınlamayı planladı.

Ancak işler o şekilde olmadı ve ertelendi. PS5 ve Xbox Series X için net bir tarih olmasa da 2021’in başlarına ertelendi.

control 2

maxresdefault 2 2

Control‘ün standart sürümü için yeni nesil bir yükseltme yolu olmadığı ortaya çıktığında stüdyoya karşı biraz tepki vardı. Oyunun herhangi bir sürümünü PlayStation 4 veya Xbox One’da satın alanlar, geriye dönük uyumluluk sayesinde yaklaşan konsollarda oynayabilecek denildi. Ancak yayıncı 505 Games’in yalnızca Control: Ultimate Edition’ın yeni nesil güncellemeyi alacağını doğruladı.

Ultimate Edition, tüm genişletmelerle birlikte temel oyunu içeriyor. Hali hazırda oyun PS4 ve Xbox One için mevcut ve Remedy, PS5 ve Xbox Series X için ücretsiz bir yükseltme sunuyor. Control: Ultimate Edition‘ı artık ışın izleme (RTX) gibi güncel bir teknolojiden yararlanabileceğiniz konsollarda var.

Remedy, bir tweet’te “Oyunun son kalitesinin harika olmasını istiyoruz ve bu yüzden üzerinde çalışmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler