Cuma, Nisan 26, 2024

Cooler Master MasterAccessory ARGB GPU Destek Braketi Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde piyasa sürülen ekran kartları, bir hayli büyük. Fazla fan kullanılması ve soğutma performansını arttırmaya yönelik hareketler, kartların hacmini de arttırıyor. Bu da daha farklı sorunlara neden oluyor. En büyük sorun, PCI-e yuvasında oluşan yük ve artan stres. İşte Cooler Master, bu sorunu çözecek çok şık tasarımlı MasterAccessory ARGB GPU destek braketi için beklenen duyuruyu yaptı.

Söylenene göre yeni braket çok kısa süre içerisinde ülkemizde satışta olacak. Peki, ekran kartlarını destekleyecek bu yeni braketler kasamıza nasıl bir hava katacak? Gelin inceleyelim.

MasterAccessory ARGB GPU Destek Braketi Tasarımı ve Artıları

Başta söyledim ama mantığı biraz daha açalım. Kasada kullanılan büyük boyutlu kartlar, Anakart üzerinde PCI-e yuvasına ek bir yük oluşturabiliyor. Bu da uzun kullanımlarda soruna neden olabiliyor.

MasterAccessory ARGB GPU destek braketi ise ekran kartını tam istenen noktalardan desteklemek ve PCI-e üzerinde oluşan bu yüzü kaldırmak için geliştirilmiş. Üstelik öyle basit bir tasarım da kullanılmamış.

MasterAccessory ARGB GPU destek braketi

Temperli Cam Yapısı: Destek ayakları bir yana, destek braketi özel bir temperli camdan yapılmış. ARGB aydınlatma destekli olan bu cam, CNC işleme ile özel desenlerle zenginleştirilmiş. ARGB aydınlatma da bu özel desenlere göre ayarlanmış. Sonuçta çok şık bir görüntü elde edilmiş.

MasterAccessory ARGB GPU destek braketi

Çoklu Ayarlama Desteği: Tasarım dışında işlevsel bir ürün geldiğini de söyledik. İşlevsellikten kasıt hem kullanım kolaylığı hem de ürün desteği. Master braketi, farklı destek noktaları için farklı yönlere sahip ayaklar içeriyor. 41mm ile 171 mm arasında ayarlama yapılabiliyor. Yani evrensel kullanım odaklı bir ürün sunulmuş durumda.

Bu özellikleri dışında malzeme kalitesi de oldukça başarılı olan destek braketi, oyuncu kasalarını çok güzel bir şekilde renklendirecek olan ürünlerden biri.

Ülkemizde de satılacak olan şık serinin boyutları ya da ağırlığı gibi bilgileri de merak ediyorsanız hemen aşağıyı inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Malzeme: Destek ayaklarında ABS plastik ve ürün kısmında temperli cam
  • Boyutları: 58 mm X 58 mm X 177 mm
  • ARGB Denetleyici: Yok
  • GPU Destekleri: 2 destek
  • Net Ağırlık Değeri: 0.14 kg
  • Garanti Durumu: 2 yıl garanti
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler