Cumartesi, Eylül 7, 2024

Counter Strike 2 için Yeni Güncelleme: Dust 2’de Değişiklik Var

Counter Strike 2 için güncelleme geldi. Dust 2 haritasına eklenen yeni özellik, oyunun akışında değişime neden olabilir.

Paylaş

Counter Strike 2 güncellemeleri uzun bir süredir devam ediyor. Oyunun hala eksik kalan yönleri var ve güncellemeler bu konuda oldukça önemli. Son zamanlarda yayınlanan güncellemelerin ise farklı bir yanı daha var. Öyle ki yayınlanan son güncellemeler sadece hataları düzeltmekle kalmıyor. Oyun içerisinde ufak tefek değişikliklerin de yapılmasını sağlıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan güncelleme de böyle güncellemelerden biri. Güncelleme sonrasında Dust 2 haritasın bazı değişiklikler yapıldığını görüyoruz.

Counter Strike 2 Güncellemesi Short’a Tek Başına Çıkmanıza İzin Verecek

Güncelleme sonrasında Dust 2 haritasında minik bir düzenleme yapılmış. Güncelleme sonrasında Dust 2’nin short bölgesine tek başınıza çıkmanız mümkün hale getirilmiş durumda.

Eski sistemde short bölgesine çıkmanız için bir arkadaşınızın sırtına çıkmanız gerekiyordu. Bu bölüme eklenen kutularla beraber artık tek başınıza short bölümüne çıkmanız mümkün olacak.

BENZER:  Çok Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu!

Counter Strike 2

Bu denli rekabetçi bir oyunda yapılan küçük bir değişikliğin bile önemi olduğunu düşünecek olursak, oyuncuların dikkatini çekecek bir hamle yapıldı diyebiliriz.

Güncelleme sadece bu kısımda yapılan değişiklikleri de içermiyor. Başta bahsettiğimiz gibi belli başlı hatalar için de düzenlemeler sunuldu.

Tabii ki Valve burada kalmayacaktır. Oyunda hala dikkat çeken hatalar ve eleştiri alan noktalar var. Muhtemelen güncellemeler belli aralıklarla sunulmaya devam edecek.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler